WELKOM

Welkom op mijn blog. Dit blog geeft mijn interesse weer over kunst. Hoe ik mijn kunstenaars bestaan beleef, maar ook hoe ik me door de kunst van andere kunstenaars laat inspireren. Reactie's op mijn post zijn steeds welkom. Dank voor je bezoek! ________________________________________________

vrijdag 1 oktober 2010

EINDE VAN DE TENTOONSTELLING " ONDERWEG ".

De tentoonstelling " Onderweg " ingericht door Lo-art F.V. in het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke is beeindigd op 30 september 2010.
Na drie maand, een vrij toegangkelijke kunstroute, mag ik stellen, dat alles heel goed is verlopen.
Het aantal bezoekers is enorm meegevallen. Vooral als je er zelf eens rondwandeld en dan ziet hoe groepjes fietsers de kunstroute affietsen , of een wandelaar foto's neemt van de kunstwerken. En er interesse was voor de cataloog.
De kunstwerken zich tot het einde hebben standgehouden is ook een grote meevaller.
De schade was heel miniem, op een uitzonder na. Vandalisme bleef uit. Wat niet zo vanzelfsprekend is voor een openluchttentoonstelling die dan nog vrij toegangkelijk was.
Zelf had ik enige schade aan mijn werk, de laatste week dan nog! een reebokje vond het nodig eens zijn gewei te komen schuren aan mijn beeld!!! Ach ja, moet kunnen, de natuur en de omgeving is van de wilde dieren

Het was een avontuur om deze tentoonstelling uit te bouwen tot wat ze geworden is!

4 opmerkingen:

 1. Hoe vind je de volgende tegenstelling?
  Mooie liedjes duren het langst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Willy,

  Inderdaad, hier kan je zeggen dat drie maand wel een lange termijn is, vooral de spanning die het mee brengt , omdat men als organisator men een soort verantwoordelijkheid op zich neemt met in het achterhoofd " hopelijk geen vandalistische afbraak van de werken". Is op andere kunstroutes al gebeurd!!! Wij zijn gespaard gebleven, op enkele kleinigheden na!

  grtjs,
  D.G.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DG,
  Groetjes vanuit Colerado(USA)waardoor ik nog eventjes "onderweg" ben...
  Evarist

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Evarist,

  Hmmm Colerado...daar is er echt nog ruimte genoeg om eens onderweg te zijn! Kan je zelfs verloren rijden ;-)

  grtjs,
  D.G.

  BeantwoordenVerwijderen